Gondolkodó Ember

"Más voltam én már mint gyerek. Mást láttam mint a többiek"

Különbség Ember és Nő között

Különbség Ember és Nő között

 

Egy Ember soha nem engedné meg, hogy egy másik fél/férfi kezet emeljen rá, félholtra verje. Egy NŐ igen.

Egy Embernek van méltósága, emberi tartása és önbecsülése, ami miatt soha nem engedné magát megalázni, elnyomni. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem fogadná el, hogy neki, felnőtt ember létére ura, parancsolója, gazdája, tulajdonosa van. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem fogadná el, hogy alá van rendelve sok más embertársával együtt bizonyos embertársainak/férfiknak, és csak azért van a világon, hogy azok szükségleteiket kielégítse. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem tűrné el, soha nem fogadná el, hogy mások/férfiak 10-50%-t ellopjanak a fizetésükből és a magukéhoz csatolják, hogy családfőt, családfenntartót játszhassanak, a család urát-irányítóját játszhassák a rovásukra. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem fogadná el és nem is tenné meg, inkább meghalna, hogy egy másik épkézláb ember/férfi és egy család napi 24-órás házicselédje legyen. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem engedné meg, hogy mások/férfiak döntsenek az életéről, sorsáról, a társadalomban betöltött szerepéről. Egy Nő igen.

Egy Ember soha nem engedné meg, hogy a világ és az országok vezetésében, a politikában, a felsővezetésben a másik nem/férfiak legyenek túlsúlyban 99%-s arányban, és azok helyettük hozzanak döntéseket az országukról, az életükről, a jólétükről, a gyerekeik sorsáról. Egy Nő igen.

Egy Ember, aki megérti és kellőképpen értékeli, hogy gondolkodásra és különleges dolgok kitalálására-végrehajtására képes emberi faj szülötte, ezért sose elégedne meg azzal, hogy egész életében csak állatként vegetál: eszik, iszik, ürít, párzik, szaporodik, utódgondoz. Egy Nő igen.

Egy Ember, aki tisztában van az evolúció által kapott képességeivel, lehetőségeivel, mindig a világ „megváltására”, jobbá tételére, a benne élők életének jobbá tételére törekszik. A Nők nem. A Nők csak kiszolgálni akarják az Embert, hason csúszni előtte, és tisztelettel térden állva felnézni rá, mint egy istenségre.

Egy Ember mélyen megalázva érezné magát és sosem tűrné el, hogy egy másik ember/férfi kitartsa-eltartsa, hogy egy másik embernek/férfinak a kiszolgáltatottja legyen anyagilag, egzisztenciálisan egy életen át, és cserében az eltartásért rabszolgaként kiszolgálja. Egy Nő igen. A Nő kifejezetten erre vágyik.

Gondolkodó Ember

Sokoldalú vagyok, sok minden érdekel a tudományoktól a művészetekig. Hobbiként is sok mindennel foglalkozom, a saját örömömre. De talán mások hasznára és örömére is. Vagy provokálására? Már aki annak veszi...Legfőbb célom a kiszolgáltatottak védelme, az igazság keresése, és hogy minden ember egyenlő lehessen. Női magazinokat nem olvasok - senki ne induljon ki önmagából vagy a nőismerőseiből! A hülyeség még mindig NEM gyógyítható a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkodásra, pontosabban a helyes, logikus, nem elfogult, nem önös érdekek vezérelte gondolkodásra rávenni az embereket a világ egyik, ha nem a legnehezebb dolga! Mi sem bizonyítja jobban, hogy az internetet a hülyék többsége is tudja használni, és amelyik hülye nem tud saját magától cikkeket, posztokat írni, az jobb híján egész nap ül a gép előtt és minden betűt gyalázkodva kommentál, ettől érzi magát fontosnak, valakinek.

süti beállítások módosítása