Gondolkodó Ember

"Más voltam én már mint gyerek. Mást láttam mint a többiek"

Miért NE fizessük meg a női házimunkát/cselédmunkát?

Miért NE fizessük meg a női házimunkát/cselédmunkát?

Az eltartott háziasszony nem fizet adót, TB-t, nyugdíjjárulékot. Nem járul hozzá semmivel a közterhekhez. Helyettük a dolgozó, pénzkereső férjük fizet egy minimális összeget és/vagy az állam, az adófizetők pénzéből.


A felnőtt, épkézláb családtagokra és helyettük végzett szarpucolás, a 'gondoskodásnak' csúfolt egyoldalú cselédmunka NEM dicsőség, hanem szégyen.


Mások mocskának, piszkának eltakarítása, mások kiszolgálása nem ad emberi tartást, csak alárendeltséget és hamis illúziót a házicselédek “fontosságáról” (mi lenne velük nélkülem?). Egy méltósággal rendelkező ember soha nem lenne mások kutyája. Az utcaseprő munkája is nélkülözhetetlen, mégsem láttam még senkit a lábaik elé borulva hálálkodni és a cipőik nyomát csókolgatni. Soha senki nem fogja tisztelni és magas fizetésekkel jutalmazni a csak hasznos, nélkülözhetetlen alja munkát, amely nem teremt értéket, nem ad a társadalomnak valamit, ami előreviszi a fejlődést, civilizációt, csak szükségleteket elégít ki, amiket az emberek magukra is eltudnának végezni.


A női házimunka, a férfiak nők általi teljes körű kiszolgálása egyértelműen jelzi és fenntartja a nők családban, társadalomban kijelölt alárendelt cselédszerepét, amit mindenáron erőltetnek is a nőkre, már születésük óta.


Nem a cselédmunkát végző háziasszonyok viszik előre a világot.


Nem a cselédkedő háziasszonyok adják a világnak a pénzt, ők csak elviszik a pénzt a társadalomtól, jobbára az adófizetők pénzéből. (Az őket eltartó férfiak is adófizetők). Pl. gyes, gyed, családi pótlék, kiegészítő juttatások-segélyek, ingyen étel a gyerekeknek, ingyen tankönyvek, CSOK, babakötvény....Az állam minden bevétele az adót fizető emberektől (+ adózó vállalatoktól, amikben adófizetők dolgoznak) és az általuk készített produktumok állam általi eladásából származik.


A csak a cselédkedéshez, férfiak kiszolgálásához értő nők semmit nem adnak a társadalomnak, (az orrba-szájba, elölről-hátulról kiszolgált férfiak zabálás utáni elégedett böfögésének-fingásának a tv előtt semmi köze a társadalom gazdasági-politikai-kulturális jólétéhez, és annak sem, hogy az “elégedett férfi” jobban dolgozik!!! Ez utóbbi megállapítás mindenkire általánosan, így a nőkre is igaz <lenne>), a gyerekeiknek sem tudnak tanítani semmit a munka világáról, a fejlődésről, a célok eléréséről, a tervek, vágyak valóra váltásáról, hiszen ezeken a területeken nincsen semmiféle tapasztalatuk. Pusztán annyit tudnak “tanítani” és mutatni a nap 24 órájában, hogy hogyan kell a férfiakat térden csúszva szolgálni az eltartásért cserébe. A biztatás (“persze, csak rajta, én bízom benned, biztos sikerül” SEM számít annak, mert melyik szülő ne mondaná a gyerekének, még akkor is, ha nem így van és gőze sincs arról, hogy a gyerek mit csinál, mit akar?). Azt már meg nem is tudná hazudni, hogy “ne add fel az álmaidat, küzdj, ahogy én tettem”, mivel ő csak a naponta keletkező pucolnivaló szarmennyiséggel, meg az őt megcsaló urával-parancsolójával küzd évtizedek óta, hogy megmaradjon a házasságában és ne kelljen dolgoznia).


A cselédkedéshez, család-férfi kiszolgálásához NINCS szükség tanulásra, csak a generációról generációra történő beidomításra. Nincs szükség írásra-olvasásra-számolásra. A világ nagy részén analfabéta, a világról semmit sem tudó elmaradott népek, bennszülöttek szaporodnak és 'utódgondoznak', nem halnak ki, és az elmúlt tízezer évben is iskolát még fel nem talált analfabéták szaporodtak, 'utódgondoztak'.


Ha kihalna, eltűnne egyik pillanatról a másikra az összes tanult szakember, akik a világot “üzemeltetik” (vízellátás, fűtés, áram, áruszállítás, szennyvízelvezetés- és tisztítás, stb.) és csak az alacsony iskolai végzettségű házimunkát végző nők, takarítónők, konyhásnénik, mosogatónők maradnának (+ gyerekek és alacsony iskolai végzettségű férfiak), akkor a világ egy hónap alatt a sötét középkorba süllyedne vissza. Ebből természetesen NEM az a tanulság, hogy az összes férfit kell csak tanítani, az összes nőt meg a konyhában tartani, mert még inkább ugyanez lenne a helyzet a szakemberek kihalása után!!!! A hangsúly nem a nőn meg a férfin van, hanem a tanulatlanságon, ezen írás esetében a nők tanulatlanságán, igénytelenségén!!!


A világnak a mai állapotában NINCS szüksége még több semmit nem csináló eltartott emberekre, akik sorozatban gyártják a hozzájuk hasonlókat, kiváltképp mert az ész nélkül szaporodó, eltartott tudatlan nők nagyszámú és felesleges utódai évek óta itt kopogtatnak a határon, várva, hogy majd teljesen hülyén luxuséletet éljenek az adófizetők adójából fizetett segélyekből egy életen át, és szaporodhassanak ők is ész nélkül. (Hogy aztán majd ki tartja el őket, miután túlszaporodták a dolgozó tömegeket, arra nem is gondolnak, de nem is tudnának agy hiányában).

Gondolkodó Ember

Sokoldalú vagyok, sok minden érdekel a tudományoktól a művészetekig. Hobbiként is sok mindennel foglalkozom, a saját örömömre. De talán mások hasznára és örömére is. Vagy provokálására? Már aki annak veszi...Legfőbb célom a kiszolgáltatottak védelme, az igazság keresése, és hogy minden ember egyenlő lehessen. Női magazinokat nem olvasok - senki ne induljon ki önmagából vagy a nőismerőseiből! A hülyeség még mindig NEM gyógyítható a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkodásra, pontosabban a helyes, logikus, nem elfogult, nem önös érdekek vezérelte gondolkodásra rávenni az embereket a világ egyik, ha nem a legnehezebb dolga! Mi sem bizonyítja jobban, hogy az internetet a hülyék többsége is tudja használni, és amelyik hülye nem tud saját magától cikkeket, posztokat írni, az jobb híján egész nap ül a gép előtt és minden betűt gyalázkodva kommentál, ettől érzi magát fontosnak, valakinek.

süti beállítások módosítása