Gondolkodó Ember

"Más voltam én már mint gyerek. Mást láttam mint a többiek"

Üdvözöllek a 'Gondolkodó Ember' blog.hu-n!

Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Remélem, sikerül olyan írásokat találnod, amelyek iránt Te is érdeklődsz, valamint szereted a gyermekrajzokat és szívesen nézegeted őket, felidézve a saját gyermekkori rajzaidat és az akkor érzett alkotás örömét.

Mint a kezdő oldalon olvashattad, elsősorban olyan témákkal foglalkozom, amelyekkel nem sokan, vagy nem úgy, nem abból a szempontból, mint én - elsősorban, de nem kizárólag nemi diszkriminációval, és az ezen alapuló, valamint a diszkrimináció alapját képező ostobasággal és igazságtalansággal. A célom megmutatni, hogy a bevett, közhelyes, sok mindenki által dogmaként elfogadott dolgok mögött hazugságok, félrevezetések, tudatlanság, értelmetlen szokások, tradíciók, előítéletek, sztereotípiák és a helyes (egyenlőségen alapuló) gondolkodás hiánya állnak. Sajnos, az emberek zöme még az 'egyenlőséget' sem definiálja a helyes módon.

Amennyiben káromkodni, átkozódni, szitkozódni szeretnél egy-egy írás elolvasása után, akkor ez az oldal NEM neked szól! Én gondolkodási, elmélkedési lehetőséget ajánlok fel, szempontokat, amiket lehet elfogadni, lehet elutasítani vagy lehet át-, meg újragondolni, lehet vele egyetérteni vagy nem, de mocskos szavakkal átkozni valamit, amit nem értünk és képtelenek vagyunk megérteni, az egyáltalán nem egy intelligens, gondolkodó emberre vall. Az érvelés-ellenérvelés NEM egyenlő a legalantasabb káromkodással, átkozódással, szitkozódással, mocskolódással. Amint észrevehetted, a kommentálási lehetőség le van tiltva, mivel hiába is írnám ki, hogy a mocskos szájúak kattintsanak egy másik weboldalra és ott eresszék ki az értetlenségükből, tudatlanságukból fakadó dühüket, nem sokat érne, inkább még jobban felbőszülnének. Én pedig értetlen, tudatlan emberek mocskos szájából-tollából elhangzó-leírt átkozódásokra - amivel csak magukról állítanak ki bizonyítványt - nem vagyok kíváncsi, és nem is vagyok köteles olvasni ilyen kommenteket. Senki sem.

 

 

 

 

 

Gondolkodó Ember

Sokoldalú vagyok, sok minden érdekel a tudományoktól a művészetekig. Hobbiként is sok mindennel foglalkozom, a saját örömömre. De talán mások hasznára és örömére is. Vagy provokálására? Már aki annak veszi...Legfőbb célom a kiszolgáltatottak védelme, az igazság keresése, és hogy minden ember egyenlő lehessen. Női magazinokat nem olvasok - senki ne induljon ki önmagából vagy a nőismerőseiből! A hülyeség még mindig NEM gyógyítható a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkodásra, pontosabban a helyes, logikus, nem elfogult, nem önös érdekek vezérelte gondolkodásra rávenni az embereket a világ egyik, ha nem a legnehezebb dolga! Mi sem bizonyítja jobban, hogy az internetet a hülyék többsége is tudja használni, és amelyik hülye nem tud saját magától cikkeket, posztokat írni, az jobb híján egész nap ül a gép előtt és minden betűt gyalázkodva kommentál, ettől érzi magát fontosnak, valakinek.

süti beállítások módosítása