Gondolkodó Ember

"Más voltam én már mint gyerek. Mást láttam mint a többiek"

„A nők felelősek a férfiak egészségéért!". Jogos és igazságos ez?
Nincs még elég agyalágyult, szolgalelkű nő a világon, kell még több?

      Írta: Beverly Kills - átvett cikk

     "A nők a felelősek..."? Mert a nők tökéletesek, hibátlanok? Ők így születtek vagy "tökéletessé" nevelték őket a tökéletlen, kövér anyjuk? Mi van a dagadt, 120 kilós nőkkel, akik

hullanak, mint a legyek szív- és érrendszeri betegségek következtében? Ők a salátalevelek rágcsálásától híztak el? Mi van azokkal a megszámlálhatatlan dagadt hülye nőkkel, akik tízszeres mennyiségű étellel tömik a családjukat hétvégén meg ünnepekkor és megsértődnek, ha csak háromszor zabálnak belőle a pici fiacskáik és nem ötször, mert számukra ez az egyetlen 'siker', amit felmutathatnak a szánalmas, vegetálásnál nem sokkal többet érő életükben? Mi van azokkal a hülye dagadt nőkkel, akik csak rendszeres, bőséges, ingyen potya zabáltatásokkal képesek csak "összetartani a családot", mert másért nem kíváncsiak rá a gyerekei, unokái? Mi van azokkal a dagadt paraszt nőkkel, akik disznóra zabáltatják a csecsemőiket, mert az a szép és 'babás', ha egy csecsemő teste, karja, lába hurkás? A nőket ugyanazok a nők nevelik, akik a fiacskáikból is dagadt, életképtelen selejt szobanövényeket nevelnek ki!

       A férfiak kizárólag a nők miatt híznak el és pusztulnak el kövérség miatt? Mert a férfiaknak KÖTELEZŐ mindent felzabálniuk, amit egy hülye nő eléjük tesz? Nem mondhatnak nemet? Vagy NEM AKARNAK? Nem mindegy, mert ha nem akarnak tiltakozni, nemet mondani, és még örülnek is a svédasztalnak, ráadásul még el is várják a bőséges, egész napos zabáltatást a cselédnőiktől, akkor bizony a FÉRFIAK A FELELŐSEK A MAGUK ÉS A NŐK KÖVÉRSÉGÉÉRT IS, meg a nők agyába mosott tévhitért, hogy "aki szeret az zabáltat"!!!!!! A férfiak akkor is zabálnak ész nélkül, amikor egyedül élnek, mert nincs még saját cselédjük. Vagy titokban "zabálnak mellé", amikor a házicselédjük diétát vezet be.

       Ugyan milyen hülye találhatta ki, hogy egy ember egészséges táplálkozása nem saját magától függ, hanem egy harmadik személytől, egy NŐtől?????? Hogy találhatta ki valaki, hogy azért, hogy egy férfi egészséges legyen, NE a férfit tanítsuk meg az egészséges táplálkozásra, hanem iktassunk be egy harmadik személyt, egy NŐT, a férfi cselédjét, és őt tanítsuk meg erre, hogy ő készítse el a férfi egészséges táplálékát, mintha ehhez a férfinak SEMMI, de semmi köze nem lenne??? Közétkeztetésnél, óvodában, iskolában ez még helyénvaló, mert egyrészt ott a gyerekek nem tudják magukra megtenni, másrészt otthon egészségtelen, hizlaló ételeket kapnak, az anyjuktól. De felnőtt, önálló emberek esetében? Mi a célja ennek az egész baromságnak?

        Hölgyeim! Innen már csak egy lépés, hogy törvénybe iktassák (ahogyan Indiában is), hogy a férj halála a feleség hibája automatikusa, még ha csak 5 éves is és őt is meg kell ölni és eltemetni a férjével együtt, vagy senki meg nem érintheti többé (lásd: 9 éves "özvegyasszony"). Ennek a baromságnak ugyanaz az alapja, mint a mostani mozgalomnak: A férfi teljeskörű, napi 24 órás ellátása kizárólag a nők feladata, senki másé. Na, ki akar meghalni egy selejt pasiért?

          A mozgalom burkolt és nyílt célja a női háztartási rabszolgaság deklarálása, megerősítése azáltal, hogy egy újabb területen kezdik el hibáztatni, felelősségre vonni a nőket, és a férfiakat abszolút tehermentesíteni ezen a téren is, mert még nincs elég olyan területe a nemi diszkrimináció szabályait követő életünknek, ahol a férfiaknak semmit sem kell tennie, még a kisujjukat mozgatnia sem! És nincs még elég szolgalelkű, elme roggyant házicseléd sem a világon, az összes nőnek totál hülyének is kell lenni puszban! Elérni a célt, hogy mindenki alaposan megtanulja, ha még eddig nem volt tisztában vele, hogy egy férfinak semmi köze a saját egészségéhez (SEM)!!!! Ez kizárólag a cselédnőik dolga, feladata, kötelessége.

           Azaz, a mozgalom szerint, ha egy férfi megdöglik rákban, szívinfarktusban, akkor az KIZÁRÓLAG a nők hibája, mert egészségtelen kajával zabáltatta. Ezért kizárólag a NŐKET kell hibáztatni és okolni, és a mozgalom szerint kizárólag őket kell a jövőben oktatni, és ezzel is  még több terhet a vállukra cseszni, hogy a férfiaknak ezután már a saját egészségükre se legyen gondjuk, nemhogy másra, és tényleg minden a nők kezében legyen, ami az önellátásról, önfenntartásról szólna! A férfiak meg mostantól hivatalosan SEM FELELŐSEK azért, mert megzabálják a rossz kajákat, amit eléjük löknek, ahelyett, hogy maguk intéznék az étkezésüket, mert ők teljesen hülyék, ha moslékot vagy kutyaszart tesz eléjük az asszony, azt is felzabálják szó nélkül, mert semmi, de semmi közük hozzá, hogy mit zabálnak, nem felelősek semmiért, sem magukért, sem az egészségükért, sem a gyerekeikért, sem azért, hogy mit esznek a gyerekeik, semmiért a világon, mindez a nők dolga kizárólag. Nem hibásak és nem is felelősek azért sem, mert nem érdekli őket még a saját egészségük sem, hogy ne dögöljenek meg 40-60 éves koruk között. És ezek ülnek a felelős, vezető pozíciókban, ezek irányítják a világot?! Magukért nem felelősek, magukért nem tudnak, nem képesek felelősséget vállalni, de egy ország jólétéért igen? Hogy lehet ez?

          Sajnos, itt már nem az a kérdés, hogy meddig engedjük a selejt pasikat uralkodni, hanem az a kérdés, hogy MIÉRT TARTJUK EZT A FELFOGÁST MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐNEK, ÖRÖKTŐL FOGVA TARTÓNAK ÉS MEGVÁLTOZTATHATATLANNAK? Hiszen ez is, mint minden más az emberek, a férfiak hülye agyszüleménye? Mikor mond már valaki ellent, mikor jut el egy nő agyához az igazság és mondja ki végre, hogy NEM! Elég volt! Ne pakoljatok ránk még több szart! Felnőtt emberek vagytok, oldjátok meg ti is mindazt, ami egy felnőtt ember dolga!!!

         Nem unja még senki??? Nem unja még senki, hogy nem elég, hogy szart pucol a palija után, zabáltatja reggeltől-estig, elvégzi helyette a házimunkát és neveli helyette a kölykeit, még az egészségéért, betegségéért  is ő legyen a kizárólagos felelős meg a hibás??? Miért kell teljes mértékben átvenni a nőknek a férfiak evolúciósan rájuk ruházott önellátó-önfenntartó tevékenységét? Hogy lehetnek a nők ekkorra állatok, hogy ebbe belemennek, szó nélkül elfogadják??? Kik azok a barmok, aki ezzel a mozgalommal ki merik jelenteni, merik állítani, merik kőbe vésni, merik törvénybe foglalni, merik megerősíteni, alátámasztani, hogy egy hímnemű felnőtt ember NEM felelős a saját egészségéért, a saját fennmaradásáért, hanem valaki más az, valaki másra kell hárítani, valaki más vállára pakolni, valaki mást kell ezzel megbízni, és azt a másvalakit kell hibáztatni betegség esetén?

          Hogyhogy mindenki automatikusan elfogadja, rábólint, sőt, még egyetért vele, mert hogy ez így normális, természetes, jogos, igazságos???

          És mi van a nők egészségével? Ki a felelős az ő egészségükért? A Richter Gedeon? Gyógyszerekkel?? Még véletlenül sem a férjük, a családjuk, mert azok még a sajátjukért sem felelősek törvényesen?

         Mikor kiáltják ki végre a férfiakat magatehetetlen CSECSEMŐKNEK, akiket még pelenkázni is kell, meg babakocsiban tolni a munkahelyükre? A pénzkereső tevékenységet mikor vesszük le a vállukról?
        Ennek a mozgalomnak is miért az a célja, hogy az amúgy is többségében önmagukat ellátni képtelen selejt szobanövények selejt pozícióját megerősítsék, sőt, tovább fokozzák a magatehetetlen csecsemő állapotig??? Egy világ, amelyben a felnőttek(nők) teljes körűen kiszolgálják a magatehetetlen csecsemőket(férfiakat), akik ennek ellenére a világot irányítják a felnőtteket(nőket) is beleértve?


MI A BÜDÖS FRANCÉRT VANNAK A FÉRFIAK EGYÁLTALÁN, HA SEMMIT NEM KELL CSINÁLNIUK, SEMMIÉRT NEM FELELŐSEK, ÉS SEMMIRE SEM JÓK??? Miért engedjük akkor őket uralkodni egyáltalán (még mindig)?

central_obesity_008.jpg

Jelentkezzen az a hülye nő, aki felelősséget vállal EZÉRT!!! És esetleg börtönbe is menne élete végéig, ha ez a pasi elpatkolna?

 

Gondolkodó Ember

Sokoldalú vagyok, sok minden érdekel a tudományoktól a művészetekig. Hobbiként is sok mindennel foglalkozom, a saját örömömre. De talán mások hasznára és örömére is. Vagy provokálására? Már aki annak veszi...Legfőbb célom a kiszolgáltatottak védelme, az igazság keresése, és hogy minden ember egyenlő lehessen. Női magazinokat nem olvasok - senki ne induljon ki önmagából vagy a nőismerőseiből! A hülyeség még mindig NEM gyógyítható a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkodásra, pontosabban a helyes, logikus, nem elfogult, nem önös érdekek vezérelte gondolkodásra rávenni az embereket a világ egyik, ha nem a legnehezebb dolga! Mi sem bizonyítja jobban, hogy az internetet a hülyék többsége is tudja használni, és amelyik hülye nem tud saját magától cikkeket, posztokat írni, az jobb híján egész nap ül a gép előtt és minden betűt gyalázkodva kommentál, ettől érzi magát fontosnak, valakinek.

süti beállítások módosítása