Gondolkodó Ember

"Más voltam én már mint gyerek. Mást láttam mint a többiek"

Örökbefogadás - Miért nem jó az ötéves? 2.rész

 "Dzsontra Volta: Lady Antoinette te tényleg egy elborult faszfej vagy. Ha tudnád, hogy a valóságban mi történik a m.." Igen, ilyenek ülnek a számítógép előtt...Vajon mit mond ez el róla? Hahaha...

      Döbbenten olvastam az előző örökbefogadásról szóló posztom kommentjeit. Hihetetlen, hogy ennyi mocskos-szájú, velejéig gonosz és rosszindulatú, gyűlölködő ember létezik! Gondolok itt például

a „hulladékozó”, „szutykozó” kommentálókra, hogy csak a szalonképesebbeket említsem. Még ennyi veszélyesen ostoba, gondolkodásra képtelen embert egyszerre nem is láttam, csak hallottam, hogy ilyen is létezik!

     Sajnos, a mondanivalóm lényegét csak nagyon kevesen értették meg, pedig igyekeztem olyan egyszerűen fogalmazni, amilyen egyszerűen csak tudtam. Még nagyobb baj, hogy sokan félreértették, félreértelmezték (talán szándékosan is), félremagyarázták és olyan dolgokat magyaráztak még bele, amik nem is voltak a posztban, csak a félremagyarázók beteg fantáziájában léteznek. Nekem sosem jutottak volna eszembe azok a mocskos dolgok, amiket egyesek leírtak.

     Félelmetes még belegondolni is abba, hogy ezek a mocskos-szájú, rosszindulatú gyűlölködő emberek többsége maga is szülő vagy az lesz valamikor, vagy éppen az adoptáláson gondolkodik!!! Természetesen ezek a gonosz, gyűlölködő emberek tiltakoznak a leghevesebben a „mocskos, szutyok, bűnöző ötévesek” ellen! Ők azok, akik fáklyával, vasvillával felfegyverkezve harcba indulnak ellenük, az „ellenségeik” ellen. Érthetetlen számomra miért, pedig nagyon sok közös van bennük, jól megértenék egymást. Vagy éppen egymás konkurenciái lennének? Ki tudja? Még érthetetlenebb a vak düh és gyűlölet, ha ezeket a gyűlölködve fröcsögő embereket egyáltalán nem is érinti az adoptálás!

 

      Különösen érthetetlen az is, hogy ezek a mocskos-szájú, gyűlölködő és felettébb unintelligens emberek valamiért meg vannak győződve arról, hogy ÉN ERŐSZAKOLOM rájuk a „szutyok ötéveseket”, azaz szerintük minden adoptálni akaró emberhez személyesen elmegyek és addig rugdosom, fenyegetem őket, amíg haza nem térnek néhány „szutyok, bűnöző cigány ötévessel”! Igen, kérem ne nevessenek az intelligensebbek, mert ilyen IQ-val is szaladgálnak emberek az utcán...és ülnek a számítógép előtt.

 

        Megint mások meg arról vannak meggyőződve, hogy ÉN VAGYOK a PROBLÉMA OKOZÓJA, ÉN tettem a meddőket meddővé. Kérem, ezen se nevessenek, mert ez inkább sírnivaló! A leendő adoptáló mocskos-szájú, gyűlölködő „szülők” még véletlenül sem magukat okolják vagy a szüleiket vagy a körülményeket, ami meddőséghez vezettek, hanem ENGEM, aki ír róla. Igen, ezen is nevetnék, ha nem lenne szánalmasan szomorú. Hiszen ki tehet róla, hogy hibás géneket kapott valaki a szüleitől vagy benne mutálódott valami? ÉN? Szerintük még az is az én hibám, hogy „az árvaházak tele vannak mocskos cigány bűnöző ötévesekkel”, akik olyan agresszívak és gonoszak, hogy „vissza kell őket vinni a nevelőotthonba.” Arra persze senki nem gondol, hogy LEHETSÉGES, hogy egy részük azért erőszakos és agresszív, mert különben már régen eltaposták volna a többiek.

 

        Sajnálatos tény, hogy a meddő emberek valamiért azt hiszik, hogy nekik „jár” a saját, még akkor is, ha ez nem lehetséges, és lehetőleg csecsemő formájában, mert abból saját lesz valahogyan az évek során. Ez nem így van! Nem kaphatunk meg mindent, senkinek nem jár semmi alapjáratban. Ha így lenne, akkor minden egyes embernek „járna” a gazdagság, egészség, hosszú élet, siker, boldogság és szép, szerető család! De mikor van ez így? Az emberek betegek, szegények, korán meghalnak és sokan magányosan a gyerekeik, unokáik ellenére, és a nők 30%-a meddő, és egyre többen lesznek.

 

      Nem tudom, hogy ezek a mocskos-szájú, gyűlölködő emberek mit akarnak kompenzálni a mocskos kommentekkel – talán a saját elrontott, frusztrált életüket – de már biztos vagyok benne, hogy a többségük csak azért ül a számítógép elé, hogy találjon valamit, amin fröcsöghet, gyűlölködhet – ahelyett, hogy a saját főnökeivel tenné ezt, vagy a saját problémáit próbálná megoldani. Ádáz dühvel haragszanak a világra és mindenkire, olyanokra is, akiket nem is ismernek, nem tudnak róluk semmit. Nos, számukra rossz hírem van!

A probléma, a meddőség, az örökbefogadás és a vele kapcsolatos jelenségek tőlem függetlenül is léteznek, nem én okozom, én csak írok róla. Még akkor is léteznek, ha senki nem beszél-ír róla, hanem mindenki a szőnyeg alá söpri.

 

       Nem értem továbbá a SAJÁT mizériát sem, ami szerintem igencsak túl van értékelve, bizonyos értelemben. Ki nem látott még az utcán, tereken, üzletekben és bárhol undorítóan hisztis, állatként ordító és magukat földhöz verő SAJÁTKÁTKÁKAT, akik képesek fél napig ordítani-őrjöngeni, mert nem kapnak fagyit. Vagy a 15-30 év közötti korosztály egyre növekvő számú kábítószereseit megnézve azt tapasztaljuk, hogy a többségük, jó családból származó, jó körülmények között felnőtt, jó nevelést kapott „sajátkák”, akiket a szüleik az „első és legfontosabb 3 évben körülugráltak” és megpróbálták a saját képükre formálni meg szépre, jóra nevelni. Nem sikerült. Vagy túl jól sikerült az a „saját kép”. A szülőgyilkosokat ne is említsük. Vagy azokat, akik tucatszámra dobják az öregek otthonába a már „feleslegessé” váló öreg szüleiket.

 

        A saját gyerek sem tökéletes! Soha nem is lesz az! Főleg, ha a hülye szülei génjeit örökli. Mivel a családban élő gyerekekhez képest az árvák szignifikánsan kevesebben vannak, elmondhatjuk, hogy a családban felnövő sajátkákból lesz a bűnözők többsége! Ezt lehet tagadni, de akkor is így van. A sajátkákat is ugyanúgy vagy még jobban el lehet rontani, mint az intézetiseket.

 

 

Nos, íme az érvek és tények az ötévesek ellen (közkívánatra):

 

    • mindenki meneküljön előlük, amerre lát, mert minden árvaházi ötéves kivétel nélkül mocskos szutyok, bandázó tolvaj és késelő bűnöző – természetesen ha csecsemőként fogadják örökbe őket, akkor szőke,

      kék szemű angyalokká válnak, nem számít, hogy a szüleik erőszakos, agresszív génjeit örökölték.

    • minden árvaházi ötéves felnőttként bűnöző lesz automatikusan, kivétel nélkül, vagy kábszeres, prosti és büdös lesz neki a munka, ez ellen még a legtürelmesebb, legtökéletesebb örökbefogadó sem tehet semmit, még jó hogy éjszaka nem vágják el a torkukat

    • Minden kukába dobott csecsemő, legyen az afrikai, cigány, zsidó, akárki, ha csecsemőként adoptáljuk, valami csoda folytán „sajáttá” válik, valahogy kicseréljük a génjeit a sajátunkra: az afrikai gyerek kifehéredik, a cigány szőke, kék szemű lesz, a kínainak visszaferdül a szeme, a zsidónak eltűnik a kampós orra és nem fogja érdekelni a pénz, stb. Mindez az ötévesnél már NEM működik, csak a csecsemőknél.

    • Az ötéves lányokat még nem lehet kiküldeni az utcára vagy a kamionsorra, de egy 14-16 évest már igen, és hozza nekünk a nagy lóvét minden nap, mert rengeteg pedofil hajlandó rengeteget fizetni az új husiért. Továbbá, ha 17,5 évest fogadunk örökbe, akkor őt már házicselédként is tudjuk foglalkoztatni „anyuci” helyett, bár erre már a 14 évesek is alkalmasak. Az ötévest meg még évekig tanítani kell, nem szólva arról, hogy fel sem érik a gáztűzhelyt

    • ha ötévest fogadunk örökbe, akkor „jótékonykodunk” (mintha alamizsnát adnánk a koldusnak), ellenben az utcára, kukába vagy templom elé kidobott csecsemők adoptálásával. Ebben az esetben ez NEM jótékonykodás és NEM is a saját önös igényeinket elégítjük ki, és még véletlenül sem arról szól, hogy meddő anyukának kell egy baba, akivel játszhat! Ezt az ötévessel már nem lehet. Azaz, örökbefogadás és örökbefogadás között óriási különbség van! A „jótékonykodás” a gyerek igényeit, vágyait elégíti ki, a csecsemők örökbefogadása meg a meddő anyukákét! Szelektálni kell emberek, de keményen! És sírni..

  • Minden kukába dobott csecsemő, legyen az afrikai, cigány, zsidó, akárki, ha csecsemőként adoptáljuk, valami csoda folytán „sajáttá” válik, valahogy kicseréljük a génjeit a sajátunkra: az afrikai gyerek kifehéredik, a cigány szőke, kék szemű lesz, a kínainak visszaferdül a szeme, a zsidónak eltűnik a kampós orra és nem fogja érdekelni a pénz, stb. Mindez az ötévesnél már NEM működik, csak a csecsemőknél.

  • Az ötéves lányokat még nem lehet kiküldeni az utcára vagy a kamionsorra, de egy 14-16 évest már igen, és hozza nekünk a nagy lóvét minden nap, mert rengeteg pedofil hajlandó rengeteget fizetni az új husiért. Továbbá, ha 17,5 évest fogadunk örökbe, akkor őt már házicselédként is tudjuk foglalkoztatni „anyuci” helyett, bár erre már a 14 évesek is alkalmasak. Az ötévest meg még évekig tanítani kell, nem szólva arról, hogy fel sem érik a gáztűzhelyt

  • megoldás lehetne az ötévesek ellen, ha a leendő adoptálók az árvaházak látogatásakor belerúgnának minden egyes velük szembejövő és már járóképes gyerekbe, vagy megoldás lehetne a Molotov-koktél azoknak, akik árvaházak felé laknak, járnak, hadd pusztuljon a férgese

 

       Egyelőre ennyit tudtam összeszedni a kommentekből, de nem kizárt, hogy bővül még a lista.

 

      Ezúttal azt is szeretném közölni, hogy a kommentálási lehetőséget letiltottam. Egyrészt azért, mert nincs időm elolvasni a sok marhaságot, ahhoz napok kellenének, másrészt meg nem vagyok köteles mocskos-szájú, gyűlölködve fröcsögő, „hulladékozó”, „szutykozó” idegenek mocskait olvasgatni, akik általuk nem ismert embereket támadnak teljesen értelmetlenül. Most már egyáltalán nem csodálkozom, hogy alig néhány éve elég volt valakinek felordítania, hogy "boszorkány!" és a sok hülye már lincselte is a kiválasztottat.

 

      Elnézést kérek azoktól az intelligens emberektől, akik normális, emberi stílusban írtak eddig és írnának még, de a mocskos-szájúak sajnos többen vannak. Ezentúl a gyűlölködő mocskos-szájúak kénytelenek lesznek a SAJÁT BLOGJUKON megírni a véleményüket. Ebben persze titkon az a reményem is benne van, hogy ezek a gonosz, rosszindulatú, gyűlölködő mocskos-szájúak előbb-utóbb elmaradnak innen, ha nem lesz lehetőségük a gyalázkodásra.

 

Fogalmam sincs, hogy akinek nem tetszik, amit írok, az miért olvassa, miért nem klikkel tovább?

 

 

 

 

Gondolkodó Ember

Sokoldalú vagyok, sok minden érdekel a tudományoktól a művészetekig. Hobbiként is sok mindennel foglalkozom, a saját örömömre. De talán mások hasznára és örömére is. Vagy provokálására? Már aki annak veszi...Legfőbb célom a kiszolgáltatottak védelme, az igazság keresése, és hogy minden ember egyenlő lehessen. Női magazinokat nem olvasok - senki ne induljon ki önmagából vagy a nőismerőseiből! A hülyeség még mindig NEM gyógyítható a legnagyobb sajnálatomra. Gondolkodásra, pontosabban a helyes, logikus, nem elfogult, nem önös érdekek vezérelte gondolkodásra rávenni az embereket a világ egyik, ha nem a legnehezebb dolga! Mi sem bizonyítja jobban, hogy az internetet a hülyék többsége is tudja használni, és amelyik hülye nem tud saját magától cikkeket, posztokat írni, az jobb híján egész nap ül a gép előtt és minden betűt gyalázkodva kommentál, ettől érzi magát fontosnak, valakinek.

süti beállítások módosítása